top of page

Algemene voorwaarden

1. -Reserveringen voor kampen gebeuren via de website www.deponytuin.be  
   -Beurtenkaarten voor de lessen worden aangevraagd bij de lesgevers ter plaatse of via      deponytuin@gmail.com voor aanvang van de lessen.

2. -Reservering is pas definitief na betaling met vermelding van de naam. Jouw plaatst blijft 14 dagen gereserveerd na aanvraag, indien we de betaling binnen deze termijn niet hebben ontvangen wordt het plaatsje terug open gesteld. 

3. Voor en na opvang tijdens de kampen zijn mogelijk mits bijbetaling en op afspraak. 

4. Voor de kampen is de verzekering altijd inbegrepen in de prijs, voor de lessen is er een verzekering verplicht via de club deze is €55/jaar.

5. Wanneer de kampen worden geannuleerd door overmacht (min 4 deelnemers, covid, weersomstandigheden,...) wordt een tegoedbon aangeboden voor dezelfde activiteit op later tijdstip.

6. Bij annuleren zonder geldig bewijs en de termijn van minstens 24u op voorhand afzeggen overschreden is, wordt er geen terugbetaling gedaan, nog van datum verplaatst voor de kampen. 
Voor de lessen ben je een beurt van je beurtenkaart kwijt. 


7. Voor de lessen wordt er verwacht dat je op tijd komt om je paard/pony op te zadelen en poetsen. Je les start op het doorgegeven uur opgezadeld in de piste.  indien je te laat komt is er minder tijd over voor de les.

8. Je kan gebruik maken van 1(betaalde) proefles, nadien ben je verplicht een beurtenkaart en verzekering aan te kopen.  

9.De beurtenkaarten worden gerekend op €20,00/halfuur, indien je een uur les neemt zijn dit 2 beurten
Bij de beurtenkaarten worden overige beurten niet terug betaald. 

bottom of page