top of page

Paardrijlessen

 Wij kiezen bewust voor privélessen omdat wij de visie hanteren dat elk kind/persoon de kans moet krijgen om te kunnen leren op zijn tempo/mogelijkheden en interesses. Het ene kind/persoon heeft een andere aanpak nodig dan een ander, we zijn namelijk niet allemaal hetzelfde.

 

We starten de eerste lesjes met correct leren poetsen en opzadelen, nadien verwachten we dat er zelfstandig kan opgezadeld worden, mits eventuele hulp van de ouders. Als je dit kan, kom je best een beetje vroeger om je paard/pony klaar te zetten, soms kan het zijn dat die van de vorige al klaarstaat. Dit weet je niet altijd op voorhand.

 

De lesjes zijn meestal een half uurtje, we merken dat dit in het begin wel genoeg is om alles goed op te nemen. Indien je kind/jijzelf er wel behoefte aan heeft om een uurtje les te volgen kan dit uiteraard besproken worden met de lesgeefster, we bekijken dan de mogelijkheden die het beste bij jouw behoefte liggen.

Kostenplaatje: €55/Jaar voor de verzekering en clubgeld. Je bent verplicht een verzekering  en een beurtenkaart te nemen, je kan kiezen tussen een 5beurtenkaart of 10beurtenkaart.

Zie onze algemene voorwaarden.

Section Title

bottom of page